Най-важното качество за един депутат се нарича свобода. Кажи ми

...
 
Най-важното качество за един депутат се нарича свобода. Кажи ми
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Най-важното качество за един депутат се нарича свобода

 

„ Най-важното качество за един народен представител се назовава независимост. Кажи ми един случай, в който аз съм споделил ще гласувате срещу волята си. Борисов им се обажда и ги обръща. Те не са съгласни с доста от нещата, които вършат. Лидерска партия е, когато водачът споделя какво се случва. “ Това съобщи Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

„ Хората, които са в Народното събрание, са определени от хората, които не са в Народното събрание. Те имат правото да вземат решение съгласно съвестта си. Не съм предиздвикал никого да взима решения срещу волята си. Това не може да се каже за Политическа партия. Доказателство е, че те са в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. “

 

Слави съобщи, че обединението ръководи посредством ръководството на Кирил Петков. Според него той е скоростната кутия, а лоста за скоростите го движи или Бойко Борисов, или някой от Движение за права и свободи.

По отношение на случая в Стара Загора Трифонов разяснява, че всичко е пиар.

„ Опитват се да създадат нещо за момичето, което беше нарязано, с цел да си създадат пиар. Не е тъй като желаят да оказват помощ. Нещата, които оферират в този момент, ги предложи „ ИТН “ и те ги отхвърлиха. Най-важното е да се прави всичко, с цел да се отбрани народът. “

Според Трифонов разяснява, че Асен Василев приема оферти за инвитро процедурите, само че предлагането било на Има Такъв Народ, а тогава Василев бил срещу, напомня 24 часа.

По отношение на промяната на националния празник на България Трифонов съобщи, че българите няма да го одобряват.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР